Skip to main content
Team Nieuws

Hi, ik ben Bas Conijn

By augustus 26, 2019oktober 16th, 2019No Comments


Mijn naam is Bas en als collega’s zijn Lex en ik al snel naar elkaar toe getrokken.
Dit omdat wij allebei duidelijk op zoek zijn naar de beste oplossing voor de cliënt. Waarbij we onze eigen mening en ego aan de kant kunnen zetten.
Daarom heb ik de vraag om samen te werken met Lexfit+ snel beantwoord met een volmondig ja!
Ik ben leefstijlcoach en ik kan je helpen lekkerder in je vel te zitten.
Wanneer iemand aan je vraagt: “Hoe voel je je vandaag?” Dan denk je aan pijntjes, vermoeidheid maar ook emoties. Lichaam en geest zijn daarin onlosmakelijk verbonden, dat weten we ondertussen allemaal wel. Maar toch pakken behandelaars altijd maar één van de twee aan.
Wij combineren coaching met sport en voedingsadvies om je te helpen je totale welbevinden aan te pakken.