Skip to main content
Team Nieuws

Hi, ik ben Jos

By augustus 26, 2019No Comments

Geweldig zou het zijn als we met het team van Lexfit+ ook jou mogen helpen om in balans te komen.
Ik ben Jos Rooijackers en als natuur geneeskundig therapeut werk ik in Breugel waar ik jaren geleden mijn eigen praktijk startte. Hier geef ik behandelingen met een holistische benadering. Dit wil zeggen dat niet de klacht op zich wordt behandeld, maar de totale mens. Door je bewust te maken van het probleem en de juiste behandeling, kunnen veel klachten verholpen worden. Deze behandeling kan onder andere bestaan uit een therapeutische Thaise yogamassage, een oliemassage of een behandeling vanuit de EEN-therapie.Belangrijk is dat we samen kijken naar de oorzaak en van daaruit de draad weer oppakken. Omdat ik op zowel het fysieke als energetische vlak werk, heb ik al veel mensen op deze manier mogen helpen.
Misschien dat ik of iemand uit ons team iets voor je kan betekenen.